top of page
Gedecoreerde kerstboom

ARTIESTEN

Bedrijfskerstfeesten.nl - Logo

Opzoek naar een DJ? Van de leukste meezingers tot aan oude klassiekers. Opzoek naar een DJ die jouw feest tot een succes brengt? Zoek dan niet verder!

Onze Nederlandstalige Zangers beschikken over een breed repertoire, variërend van meeslepende nederpop nummers tot energieke feestmuziek. Opzoek naar het entertainment dat jouw gasten de dansvloer op zingt? Kies dan voor een van onze live artiesten!

Ons aanbod

- DJ's

- Zanger's

Mitchell-Dobbelaar.jpg

Nederlandstalige Zanger

MITCHELL DOBBELAAR

Als Nederlandstalige artiest heeft Mitchell een breed repertoire, variërend van meeslepende nederpop nummers tot energieke feestmuziek.

 

Of u nu een privéfeest, een bedrijfsevenement of een groot muziekfestival organiseert, Mitchell past zich met gemak aan bij elke setting. 

Tim.jpeg

Nederlandstalige Zanger

TIM VAN LEIJENHORST

In 2018 heeft Tim meegedaan aan het SBS6 programma "So You Think You Can Sing", hier wist hij in de finale een tweede plek te bemachtigen. Ook deed Tim in 2018 mee aan "House of Talent".

Boek Tim voor privéfeesten, een bedrijfsevenement of een groot muziekfestival. 

Jelle.jpeg

Nederlandstalig - Feest - Aprés-Ski

DJ Jelle

DJ Jelle de DJ voor elk feest! Van de leukste meezingers tot aan oude klassiekers. ​Opzoek naar een Feest DJ die jouw feest tot een succes brengt? 

Boek Jelle voor privéfeesten, een bedrijfsevenement of een groot muziekfestival. 

Costa.webp

Allround DJ

DJ Johan

Met DJ Johan kunt u met een gerust hart achterover leunen en uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, trouwfeest of complete drive-in show op elke locatie nationaal en internationaal aan ons overlaten.

 

Door zijn jarenlange ervaring weten hij ieder feest samen met u weer tot een gebeurtenis te maken waar men nog lang over napraat!

Bart.jpg

Allround DJ

DJ Bart

Opzoek naar een enthousiaste DJ die elk feest weer tot een succes weet te brengen?

 

Zoek dan niet verder, met DJ Bart gaan alle voetjes van de vloer! Boek Bart voor privéfeesten, een bedrijfsevenement of een groot muziekfestival. 

3904fe10-4686-34ac-bd8a-5d6469300b8d (1).jpg

Nederlandstalige Zanger

TOINE KREMER

Door het winnen van een talentenjacht in 2006 mocht Toine zijn eerste single opnemen. Inmiddels meer dan 18 jaar verder zingt hij nog steeds met plezier als solo artiest en samen met zijn band ‘Helemaal Top’. 

Boek Toine voor privéfeesten, een bedrijfsevenement of een groot muziekfestival. 

WhatsApp Image 2024-06-22 at 13.46.20.jpeg

Nederlandstalige Zanger

BOY LEVI

Vanaf zijn 4e levens jaar is hij al met muziek bezig en zingen is echt zijn passie. Bent u op zoek naar een veelzijdige zanger voor een event/festival, verjaardag, dinnershow of een zanger die het publiek in uw café vermaakt dan heeft u die gevonden!

 

Boek Boy Levi voor een top feest! 

Richard.jpeg

Allround DJ

DJ Richard

Richard is begonnen met draaien op zijn 14e, hij draaide al snel in grote clubs, met de grootste dj's (Afrojack, Hardwell en Quintino).

 

Deze optimist weet elk feest met zijn perfecte combinatie van muziek en entertainment, heel prettig te laten verlopen. Muziek is zijn passie!

edv.jpg

Allround DJ

DJ Edwin de Voogt

Edwin de Voogt de DJ voor elk feest! Van de leukste meezingers tot aan oude klassiekers. ​Opzoek naar een Feest DJ die jouw feest tot een succes brengt? 

Boek Edwin voor privéfeesten, een bedrijfsevenement of een groot muziekfestival. 

Stefan.webp

Disco - Allround - House

DJ Stefan

In de jaren negentig is Stefan begonnen met het DJ vak en hij heeft inmiddels vele feesten op zijn naam staan. Feesten en clubs als Pacha (Ibiza), Dancevalley, The Mansion en Radio 537 Summertour.

 

Samen maken wij er een knallend feest van. Zie ik jullie binnenkort?

bottom of page