top of page
Christmas Party_edited.jpg

KERSTFEEST

Wij regelen jullie kerstfeest van A tot Z, waarbij we niets aan het toeval overlaten!

Ons team heeft er plezier in om hardop met je mee te denken. We komen met leuke ideeën en geven je in het voortraject allerlei tips en adviezen. Tijdens de uitvoering wordt alles tot in de puntjes door ons geregeld. De catering, aankleding, bediening, amusement, en entertainment…. aan alles wordt gedacht. Onze eventmanager, gedurende de voorbereiding en uitvoering jouw vaste contactpersoon, ziet erop toe dat alles feilloos wordt geregeld, zodat jij zelf zorgeloos van het kerstfeest kunt genieten!

Bedrijfskerstfeesten.nl
Bedrijfskerstfeesten.nl

Lukt het niet om het kerstfeest op jullie eigen locatie te vieren? In dat geval kunnen wij je helpen om een sfeervolle externe feest locatie te vinden. Door heel Nederland hebben wij verschillende feestlocaties waar een kerstfeest kan plaatsvinden. In Amsterdam hebben we ook mogelijkheden op partyschepen. Benieuwd welke locatie we voor jouw kerstfeest aanbieden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bedrijfskerstfeesten.nl
Bedrijfskerstfeesten.nl

Het Winter Wonderland Feest is ons favoriete feestthema voor de kerst. Dit nieuwe feestconcept kan worden ingezet als feestavond maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor een familiedag. 

 

Als je een leuk en gezellig kerstfeest voor jouw personeel wilt, dan is dit de meest succesvolle optie! We richten jullie bedrijfspand in met foodtrucks, foodhuisjes en winterse gezelligheid. Daarbij zorgen we voor gaaf kerstamusement en entertainment. Vaak wordt het kerstfeest gecombineerd met het uitdelen van de kerstcadeaus. Dit kunnen de door jullie geregelde kerstpakketten zijn, of één van de keuze concepten die wij hiervoor aanbieden.

Bedrijfskerstfeesten.nl
Bedrijfskerstfeesten.nl

"Dit was het leukste kerstfeest sinds jaren!" Dat is een veel gehoorde opmerking wanneer collega's van onze opdrachtgevers hebben genoten van het kerstevenement dat wij voor hen organiseerden.

 

Wil jij dat WOW-effect ook ervaren voor jullie kerstborrel?

 

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Bel ons 0297 308 523

BROCHURE

KLIK HIER VOOR ONZE KERST BROCHURE

Wat onze klanten zeggen?

Nikita van Son - Carrier Transicold 

We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad over het feest. 

Dus dit was meer dan geslaagd. Heel erg bedankt voor de goeie service tijdens het evenement. Op naar de volgende keer!

bottom of page